CAN-AM

 

CAN-AM

 

Can-Am är ett av de ledande varumärkena inom terrängfordon och powersport, och fortsätter år efter år att lansera det senaste inom teknik och innovation i sina produkter.

 

Ollanders Vulk i Strömsund har vi lång erfarenhet av dessa produkter – hos oss kan du känna dig trygg när du köper din nya fyrhjuling.

 

För mer info, maila till info@ollanders.se

SSV

2023

TRAXTER

Pris från 169 900 kr
Traxter är extra robust för att ta dig bortom vardagen och den mest kapabla bland Can-Am SSV. På jobbet, på jaktturer, på gården och överallt där du behöver få jobbet väl gjort.
Läs mer

2023

MAVERICK

Pris från 396 900 kr
Dit körningen verkligen kan föra dig. Utforska, kör och dåna iväg med vårt högpresterande fordon specifikt skapat för allt det kan möta. Det tog oss till prispallen i Dakar 4 år i rad. Nu är det din tur att ta ledningen.
Läs mer

2023

MAVERICK TRAIL

Pris från 170 900 kr
Sätt dig bekvämt och kör den sista milen. Vår smalaste SSV – Can-Am i varje tum. Byggd för att prestera både på långturer och nya leder med pålitlig, spännande kapacitet.
Läs mer

2023

MAVERICK SPORT

Pris från 249 900 kr
Det skarpaste sättet att ta sig från A till B i all terräng, i alla väder, fullastad eller inte. Ett Can-Am-fordon som har allt som behövs för dina kommande äventyr.
Läs mer

ATV

2023

OUTLANDER 700

Pris från 146 900 kr
En ATV som klarar allt. Antingen du är ute efter att ge dig ut på leder eller att ta hem ett fiskafänge, är Outlander 700 redo när du är det.
Läs mer

2023

OUTLANDER PRO

Pris från 108 900 kr
Med Outlander PRO blir inget jobb dig övermäktigt. Funktioner som Rotax motorer kalibrerade för jobb och en fjädring som är kalibrerad för uppgiften betyder att den är byggd för att bara gå och gå.
Läs mer

2023

OUTLANDER

Pris från 151 900 kr
Allt du behöver för att dominera utomhus. Outlander sätter kraft och stabilitet på lika villkor, för säker hantering, de flesta hästkrafterna och den bästa dragkraften i sin kategori. Gjord för att prestera i varje terräng året runt, anpassningsbar till nästan alla jobb eller terränganvändning.
Läs mer

2023

RENEGADE

Pris från 199 900 kr
Renegade tar vid där gränserna slutar. Den mest kraftfulla familjen med sportiga ATV-fordon som står att finna, med en kombination av racinginspirerad prestanda och skydd för att kunna ta täten i den svåraste terrängen.
Läs mer

JUNIOR

2023

RENEGADE EFI

Pris från 49 900 kr
Can-Am Renegade EFI är byggd för morgondagens åkare. Väck deras körintresse och skapa offroad-minnen med varenda familjemedlem.
Läs mer

Kontakta oss

Frågor eller funderingar? tveka inte på att kontakta oss!